Τα κούφια λόγια της κυβέρνησης για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου

Θυμάστε τι μας έλεγαν έτσι;;; Ψηφίστε τώρα το "τρίγωνο των Βερμούδων", ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να μην βγει η χώρα από την ευ...


Θυμάστε τι μας έλεγαν έτσι;;; Ψηφίστε τώρα το "τρίγωνο των Βερμούδων", ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να μην βγει η χώρα από την ευρωζώνη και για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο και να μην μειώσουμε μισθούς και συντάξεις και θα...θα...θα...θα και η λίστα συνεχίζεται χωρίς τελειωμό!

Εμείς έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως όλα αυτά είναι παιχνίδι απλά για να κερδίσουν χρόνο και σώσουν τις πολυπόθητες τράπεζες τους. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος και όχι να διασωθεί η Ελλάδα!

Καρφάκι δεν τους καίγεται. Μόλις αγοράσουν τα πάντα όπως πηγές ενέργειας, νερό, χρυσωρυχεία, πετρέλαια, επικοινωνίες και οδικές αρτηρίες θα μας πετάξουν σαν χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!
Τόσο ωμά και συνάμα τόσο απλά!

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που σχηματίστηκε κυβέρνηση σας λέγαμε:
Τι παραπάνω λοιπόν πιστεύετε πως θα γίνει; Θα σας πούμε εμείς και μάλιστα με μεγάλη ευστοχία όπως θα διαπιστώσετε αργότερα!

Θα έρθει η τρόικα και θα αρχίσει να μετράει λάθος και παρασπονδίες καθώς δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από τα συμφωνηθέντα. Ούτε αποκρατικοποιήσεις(με απλά λόγια ξεπούλημα της περιούσιας της χώρας), ούτε άνοιγμα των επαγγελμάτων (που παίζουμε τη γάτα με το ποντίκι για να μην τα ανοίξουμε), ούτε μειώσεις στο Δημόσιο και φυσικά καμία υλοποίηση της αναλογίας εισόδων-εξόδων καθώς και μείωση των δαπανών.

Τι θα γίνει έπειτα από αυτά; Θα πει η κυβέρνηση μας πως διαπραγματεύεται τα πάντα παίζοντας σκληρό πόκερ με τους δανειστές μας (να τους στείλουμε σε κανένα World Series of Poker τότε μήπως βγάλουμε κάνα ψιλό), αλλά τελικά θα πούνε το γνωστό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Και από Σεπτέμβρη νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων (παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της μνημονιακής κυβέρνησης συνεργασίας) και οι Έλληνες σε ακόμα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας και οι δολοφονίες σε καθημερινό πια επίπεδο δεκάδων ατόμων πια!

Αυτά σε γενικές γραμμές θα γίνουν τους επόμενους μήνες -με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια- και εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναλέμε εκτός και εάν αποφασίσουμε να σταματήσουμε αυτό το σάπιο κατεστημένο!

Η επιλογή και η πράξη δικιά μας...Είναι καιρός να κάνουμε all in (ας μιλήσουμε με ορολογίες πόκερ αφού τους αρέσει τόσο πολύ) και να διαλύσουμε την μπάνκα!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item