Και τώρα που αλλάζει το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι διέγραψαν τόσα χρόνια προδοσίας;;;

Δεν νομίζουμε πως θα υπάρξει άνθρωπος ο οποίος μέσω της περιβόητης Ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ, θα πιστέψει πως τα πάντα θα αλλάξουν και θα ...


Δεν νομίζουμε πως θα υπάρξει άνθρωπος ο οποίος μέσω της περιβόητης Ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ, θα πιστέψει πως τα πάντα θα αλλάξουν και θα γίνουν ένα υγιές σοσιαλιστικό κόμμα. Δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξει άνθρωπος ο οποίος θα διαγράψει τόσες δεκαετίες προδοσίας και ασυδοσίας μόνο και μόνο επειδή ο Μπένι άλλαξε κάποια καταστατικά του κόμματος!

Για αρχή λοιπόν ο Βενιζέλος είπε να τυπώσει μπλουζάκια (όπως τυπώνει η τρίτη λυκείου όταν πάει πενταήμερη) και αν δούμε μεγάλες πωλήσεις συνεχίζουμε!


Νέες μπλούζες έβγαλε το ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή Συνδιάσκεψη. Έχουν τυπωθεί σε σκούρο πράσινο χρώμα και κάτω από το σήμα με τον ήλιο του κόμματος γράφουν «ΠΑΣΟΚ-Ανασύσταση».


Στο κάτω μέρος της μπλούζας αναγράφεται το σύνθημα «Η σκέψη σου, πολιτική μας πρόταση».


Παράλληλα ο Μπένι δήλωσε τα εξής εύστοχα:

«Είμαστε υπερήφανοι για το όνομα και τα σύμβολά μας» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνοντας παράλληλα ότι... «σήμερα ξεκινάμε την πορεία ανασύστασης» του κόμματος, αρχίζοντας από την «αυτοοργάνωση των πολιτών που ανήκουν στην παράταξη, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα». 


Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, η αναφορά σε στελέχη που αρνούνται να συμβάλουν στην πορεία ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item