Συνεχίζουν και βραβεύουν τον προδότη Παπανδρέου

Ναι όπως καταλάβατε βραβεύουν τον ΓΑΠ για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά για την «προσφορά του στη διεθνοποίηση της παιδείας»!!! Λί...


Ναι όπως καταλάβατε βραβεύουν τον ΓΑΠ για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά για την «προσφορά του στη διεθνοποίηση της παιδείας»!!!

Λίγο ακόμα θέλουν και θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί οι άνθρωποι και κυρίως ποιος δέχτηκε να δώσει αυτό το βραβείο στον δοσίλογο, προδότη ο οποίος έβαλε την χώρα μας στο ΔΝΤ με παραποιημένα στοιχεία μάλιστα!

Αλλά γ'αυτό έχουμε φτάσει εκεί που έχουμε φτάσει...Δυστυχώς η ηλιθιότητα δεν έχει τέλος σε αυτή τη χώρα!
Χαρείτε την "πρώην" πρωθυπουργάρα σας παλιογλύφτρες!

Στις 9 το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε, αναζωογονημένος, στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου της Ρόδου. Τον περίμενε η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου που τον καλωσόρισε στη Ρόδο. « Καλώς ήρθες πρόεδρε» του φώναξε ένα από τα στελέχη που τον περίμεναν για να τον ρωτήσουν αν το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει όνομα και… χρώμα : « Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το κόμμα μας» τους είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και δέχθηκε την ερώτηση: « Να το βοηθήσουμε αλλά θα υπάρχει κόμμα; Τι θα κάνει ο Βενιζέλος θα το αλλάξει;» Σε αυτή την ερώτηση ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: « Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και να μην απομακρυνθούμε. Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί» είπε.

Η συζήτηση πήγε και στην πρωθυπουργική του θητεία: «έγιναν πολλά λάθη» σημείωσε ο Παπανδρέου και συμπλήρωσε: «αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα διορθωθούν».


ΠΗΓΗ : real.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Τον βράβευσαν οι αργόσχολοι οι ακαμάτες και τα παιδιά του μπαμπάτους. Οι σουμαδόροι της πολιτικής ρε ουστ απο δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item