Ο Γιωργάκης ετοιμάζει βιβλίο...

Αχ βρε άτιμη βλακεία είσαι ακατανίκητη τελικά... Ψάχνω αλήθεια να βρω έναν καλό λόγο με τον οποίοπ να προσπαθήσω να εξηγήσω αυτή ...


Αχ βρε άτιμη βλακεία είσαι ακατανίκητη τελικά...

Ψάχνω αλήθεια να βρω έναν καλό λόγο με τον οποίοπ να προσπαθήσω να εξηγήσω αυτή την ξαφνική αναλαμπή του Γιωργάκη μας αλλά μάταια!

Θέλει όπως μαθαίνουμε να μείνει στην ιστορία η εμπειρία του από τα δύο χρόνια θητείας του ως πρωθυπουργός, καθώς και τι ακολούθησε μετά την απομάκρυνση του από το Μέγαρο Μαξίμου!
Τι μπορεί να μας πει δηλαδή περισσότερο;

Πόσες ώρες την ημέρα είχε ελεύθερες για να παίζει με το iPad; Ή μήπως πόσα λεφτά "επένδυσε" για την δική του διακόσμηση η οποία θα άλλαζε με τον νέο πρωθυπουργό που θα ερχόταν;
Λέτε μήπως να μας κάνει μια ανάλυση των πολύπλευρων ταλέντων που διαθέτει στην ποδηλασία (μην κοιτάτε που παραλίγο να σκοτωθεί κάνα δυο φορές, το παιδί το κατέχει) και στο κανό;;; (αλήθεια απορώ πως δεν έχει συμβεί κανέναν ατύχημα με το κανό. Μήπως να τον στέλναμε με την Ολυμπιακή ομάδα στο Λονδίνο;)

Βέβαια με το που ακούστηκε η συγκεκριμένη "είδηση" άρχισαν αμέσως τα συνομοτικά πηγαδάκια να λένε πως ο Γιωργάκης θα κάνει συγκεκριμένες αναφορές σε όσα προηγήθηκαν της απομάκρυνσής του από την πρωθυπουργία και σε αυτό, το επίκεντρο είναι ο Μπένι όπως όλοι ξέρουμε...

Για να δούμε τι αριστούργημα θα μας παρουσιάσει -αν και όποτε το κάνει αυτό- γιατί διατηρούμε πολλέςε αμφιβολίες για το συγκεκριμένο εγχείρημα!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item