Μα φυσικά Άκη εσύ δεν έφαγες ούτε ευρώ - Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!

Αφού είσαι τόσο αθώος όπως λες περιμένουμε να μας πεις τα ονόματα -που εσύ και ο περισσότερος κόσμος ξέρει- ώστε να καθαρίσεις εσύ το ...


Αφού είσαι τόσο αθώος όπως λες περιμένουμε να μας πεις τα ονόματα -που εσύ και ο περισσότερος κόσμος ξέρει- ώστε να καθαρίσεις εσύ το "άσπιλο" όνομα σου και να ξεκινήσεις πάλι την ζωούλα σου στην Αρεοπαγίτου!
Γιατί δεν βγαίνεις να μας πεις τι έκαναν οι φίλοι σου που είσασταν όλοι μαζί στο γραφείο -βλέπε Βενιζέλο και όλη την καλή παρέα-;;;

Αλλά προφανώς ξέρεις ότι θα σε σώσουν, δεν θα σε αφήσουν μέσα στην φυλακή γιατί κινδυνεύουν και οι ίδιοι αντίστοιχα εάν φτάσεις σε τέτοιο σημείο που αναγκαστείς να αρχίσεις τις αποκαλύψεις και τότε θα δούμε χαρές και πανηγύρια!

Έπειτα από τρεις μήνες προφυλάκισης στις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για μίζες 62 εκατ. ευρώ που η γερμανική Δικαιοσύνη διαπίστωσε ότι ήρθαν στην Ελλάδα για τα υποβρύχια και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν πήρε «ούτε ένα ευρώ».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκαλεί την ελληνική Δικαιοσύνη, «αν θέλει να μάθει την αλήθεια», να καλέσει να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν ομόφωνα για την επιογή των συγκεκριμένων υποβρυχίων, ενώ ισχυρίζεται ότι οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «τα έκαναν πλακάκια στη Βουλή» και συνεννοήθηκαν με σκοπό να απαλλάξουν όλους τους δικούς τους υπουργούς από τις ευθύνες των διαδικασιών, που αφορούσαν την κατασκευή των υποβρυχίων».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος επιμένει ιδιατέρως ότι πρέπει να κληθούν από τον ανακριτή τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, όπως και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των θεσμικών οργάνων, των εταιρειών και όλων των πλευρών που συμμετείχαν στους εξοπλισμούς.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item