Τι μέτρα θα ζητήσει η τρόικα για να περάσουν τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση

Για να μην νομίζετε πως ότι ακούσατε χθες από τις προγραμματικές δηλώσεις θα γίνει κατά γράμμα! Οι δανειστές μας είναι σίγουρο πω...


Για να μην νομίζετε πως ότι ακούσατε χθες από τις προγραμματικές δηλώσεις θα γίνει κατά γράμμα!

Οι δανειστές μας είναι σίγουρο πως θα ζητήσουν άλλα μέτρα για να επιτρέψουν τα σχέδια που έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς όπως την μείωση του ΦΠΑ, την αύξηση του αφορολόγητου και τον φόρο εισοδήματος.

Αυτό για να μην νομίζουν μερικοί πως τρώμε κουτόχορτο και ότι θα τους κάνουμε θεούς επειδή βγήκαν και είπαν μερικά μεγαλεπήβολα "ΘΑ"...Η τρόικα έχει πει από την αρχή πως δεν θα επιτρέψει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, αντιθέτως ο Σαμαράς συνεχίζει με αυτή την προοπτική. Τώρα ποιος θα υπερισχύσει δεν γνωρίζουμε αλλά έχουμε μια μικρή "αναλαμπή"!

Έχουμε πει και από την αρχή αυτής της κυβέρνησης συνεργασίας πως θα έχει πολύ δύσκολο δρόμο και μικρή διάρκεια. Αν σκεφτείτε πως υποστηρίζεται από ένα σάπιο ΠΑΣΟΚ που κάνει επανεκκίνηση στις μηχανές και νομίζει πως αλλάζει ριζικά και διαγράφει τόσα χρόνια προδοσίας αλλά και από το ΔΗΜΑΡ το οποίο συνεχίζει να χάνει έδαφος καθημερινά αφού ουσιαστικά δεν αποτελεί ούτε μια σκιώδη κυβέρνηση.


Προσπαθούν να εξαγγείλουν μέτρα τα οποία θα είναι αρεστά στα "αυτάκια" του κόσμου...Λένε πως θα αλλάξουν ριζικά το φορολογικό σύστημα ενώ τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να βάλουν χέρι στο αίσχος που λέγεται φοροδιαφυγή και μπορούν να εισπράξουν τόσα πολλά δισεκατομμύρια τα οποία φτάνουν για να επιστρέψουν ξανά όλα τα άδικα και αντιπαραγωγικά μέτρα που έχουν περάσει ως τώρα!


Αλλά δεν πειράζει μωρέ, φτάνει που είμαστε ακόμη στο ευρώ!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item