Η Συρία κατέρριψε τούρκικο μαχητικό που παραβίασε τον εναέριο χώρο και τα χωρικά της ύδατα - Η Ελλάδα τι κάνει;

Καταλάβατε;;; Και η Ελλάδα ακόμα προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου "θα σας παρακαλούσαμε να μην ξανά παραβιάσετε τον εναέριο χώρο μ...


Καταλάβατε;;; Και η Ελλάδα ακόμα προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου "θα σας παρακαλούσαμε να μην ξανά παραβιάσετε τον εναέριο χώρο μας"!
Ήταν καιρός επιτέλους η Τουρκία να φάει μια "σφαλιάρα" και να βγει από την αλαζονική τους στάση ότι είναι παντοδύναμοι!

Η δήλωση αποδίδεται σε στρατιωτική πηγή της Δαμασκού και έγινε λίγο μετά από την παραδοχή της Άγκυρας ότι το RF 4 καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα.
“Η αεράμυνά μας κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα”,ανακοίνωσε μέσω των κρατικών μέσων ενημέρωσης η Συρία.
Η Τουρκία έχει πει ότι θα “εξετάσει τη στάση της” και όλοι αναμένουν να δουν πια θα είναι η αντίδρασή της.

Το βέβαιο είναι ότι το πλήγμα που δέχτηκε είναι ασύλληπτο και ο Ερντογάν γνωρίζει ότι το κόστος και για τον ίδιο είναι μεγάλο.Η τουρκική κοινή γνώμη “γαλουχημένη” στη ψευδαίσθηση ότι κανείς δεν τολμά να τα βάλει με τη Τουρκία,δύσκολα θα μπορέσει να αποδεχτεί το χαστούκι που δέχτηκε από τη Συρία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item