Έτοιμη η Ευρώπη να δώσει και άλλο δάνειο στην Ελλάδα με τον όρο να παραμείνουμε στον μηχανισμό διάσωσης

Αυτό λέει το νέο άρθρο των Financial Times...Πως οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ετοιμάζονται να δελεάσουν με ένα πακέτο από κίνητρα την ...Αυτό λέει το νέο άρθρο των Financial Times...Πως οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ετοιμάζονται να δελεάσουν με ένα πακέτο από κίνητρα την νέα ελληνική κυβέρνηση για να την πείσουν να παραμείνει στην συμφωνία διάσωσης μετά τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής.


Το πακέτο πιθανόν θα περιλαμβάνει περαιτέρω μειώσεις των επιτοκίων και παράταση στις περιόδους αποπληρωμών των δανείων διάσωσης, καθώς και ευρωπαϊκά κεφάλαια για να γίνουν επενδύσεις σε προγράμματα δημοσίων έργων στην Ελλάδα μέσα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Το σενάριο με το νέο πακέτο θα δοθεί και στον Σαμαρά εάν κερδίσει τις εκλογές αλλά και στον Τσίπρα εάν είναι αυτός ο νικητής της επόμενης μέρας των εκλογών!

Οι δανειστές της Ελλάδας αποφεύγουν πάρα πολύ να συζητήσουν οποιαδήποτε πιθανότητα χαλάρωσης των όρων του μνημονίου ενόψει των εκλογών, γιατί φοβούνται ότι θα ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματα του κ. Τσίπρα και θα δυναμώσουν την θέση του.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως και οι ίδιοι ξέρουν πως μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας και φυγή από το ευρώ, θα τους κοστίσει πολύ περισσότερο από το να συνεχίσουν να μας δανείζουν...
Τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουν να σώσουν τις τράπεζες τους αφού αυτό είναι το γενικό πλάνο...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item