Ο Κουβέλης δεν θα επιτρέψει να γίνουν τρίτη φορά εκλογές - Μα φυσικά αφού θα υποστηρίξει όποιο κόμμα και να βγει!

Νόμιζε ο Κουβέλης πως με αυτή τη δήλωση όλοι οι ψηφοφόροι θα αλλάξουν μυαλά κατευθείαν και θα πάνε σούμπιτοι στη ΔΗΜ.ΑΡ! Ε ρε τρέλα π...

Νόμιζε ο Κουβέλης πως με αυτή τη δήλωση όλοι οι ψηφοφόροι θα αλλάξουν μυαλά κατευθείαν και θα πάνε σούμπιτοι στη ΔΗΜ.ΑΡ!
Ε ρε τρέλα που κουβαλάει ο καθένας. "Η ΔΗΜ.ΑΡ δεν θα επιτρέψει να γίνουν και τρίτη φορά εκλογές", ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος.

Μα φυσικά και δεν θα γίνουν γιατί ο κ. Κουβέλης θα αρπάξει κάθε ευκαιρία να μπορέσει να υποστηρίξει κάποιο κόμμα -κατά προτίμηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- και έτσι να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση η οποία θα υποστηρίξει το Μνημόνιο υπό τον φόβο να μην βγούμε από το ευρώ!

Ε ρε σφαλιάρες που θέλετε όλοι παλιοάχρηστοι προδότες!

Σύμφωνα με τον Φ. Κουβέλη, οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται τη δύσκολη κατάσταση, καθώς και το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όριά της. Σημείωσε, ωστόσο, ότι όλοι οι συνομιλητές του στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα επέμειναν στην ανάγκη τήρησης των συμφωνηθέντων και στην ανάγκη σχηματισμού ελληνικής κυβέρνησης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item