Ξεκίνησαν για ακόμη ένα καλοκαίρι οι "τυχαίες" φωτιές σε όλη την Ελλάδα

Ναι γνωστό το κόλπο. Το έχουμε μάθει και εμείς τώρα πια! Θέλουμε να ρίξουμε κυβέρνηση; Πάμε να βάλουμε μερικές φωτιές -και αφού μας δ...

Ναι γνωστό το κόλπο. Το έχουμε μάθει και εμείς τώρα πια!
Θέλουμε να ρίξουμε κυβέρνηση; Πάμε να βάλουμε μερικές φωτιές -και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία ας  χτίσουμε και μερικές βίλες για τους καλούς εφοπλιστές και πολιτικούς φίλους μας-.

Δεν λένε να βάλουνε μυαλό τα αδηφάγα όρνια της κοινωνίας μας, οι οποίοι στον βωμό των συμφερόντων και του κέρδους, καταστρέφουν κάποια από τα πολυτιμότερα στοιχεία της πατρίδας μας.
Το περιβάλλον για το οποίο είμαστε τόσο περήφανοι και περιμένουμε εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο να θαυμάσουν την φύση...

Αλλά που μυαλό για αυτά...Το περιβάλλον υπάρχει μόνο για να το χρησιμοποιούμε προς όφελος μας!

Η φωτιά στα Λευκάκια Αργολίδας εκδηλώθηκε περίπου στις 16.30 το μεσημέρι στην περιοχή Μακρυβούνι και λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έλαβε γρήγορα διαστάσεις κι αυτή την ώρα καίει ανεξέλεγκτα.
Η φωτιά βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Ναυπλίου και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υπό το συντονισμό του περιφερειάρχη πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου Θανάση Ρούμπου έδωσαν κυριολεκτικά όλο το απόγευμα και δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν.

Να δούμε πότε η μητέρα Γη θα μας εκδικηθεί και τότε δυστυχώς θα είναι πολύ αργά...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item