Το άθλιο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Όλοι σήμερα όπως πολύ καλά καταλάβατε ασχολούνται με το γλοιώδες αυτό νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ και πως να μην το κάνουν όταν για να ι...

Όλοι σήμερα όπως πολύ καλά καταλάβατε ασχολούνται με το γλοιώδες αυτό νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ και πως να μην το κάνουν όταν για να ικανοποιήσουν τους σκοπούς τους, χρησιμοποιούν μικρά παιδιά!

Για όσους δεν το έχουν δει η διαφήμιση λέει τα εξής:

Σε μια σχολική αίθουσα ο δάσκαλος λέει στα παιδιά ποιες χώρες είναι στο ευρώ... και τα παιδιά των ρωτάνε τρομοκρατημένα: "Και η Ελλάδα κύριε δεν είναι; Γιατί κύριε; Γιατί;"
Σίγουρα λοιπόν καταλαβαίνετε και μόνοι σας πως πρόκειται για την απόλυτη κατασκευή τρομοκράτησης του λαού και κυρίως των νέων καθώς αυτοί θα είναι η καινούργια "φουρνιά" ψηφοφόρων σε λίγα χρόνια!
Αυτή η τρομοκρατία της δραχμής κύριοι πρέπει να τελειώσει. Σταματήστε με τις καθημερινές τρομολαγνικές σας δηλώσεις που μόνο σκοπό έχουν να μας σπρώξουν υπέρ της υποστήριξης της καταστροφής και του αδιεξόδου που πρεσβεύει το Μνημόνιο!


Όπως επίσης ήταν σίγουρο πως θα άρχιζαν να βγαίνουν σιγά σιγά νέες "παραλλαγές" αυτού του σποτ. Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν όλοι είναι ότι ακόμα και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση για το συγκεκριμένο κόμμα!


Επίσης θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο "Γιατί;;;" στους απαισιότατους γονείς οι οποίοι έδωσαν την συγκατάθεση τους να συμμετάσχουν τα παιδιά σε ένα διαφημιστικό έκτρωμα πανικού και μίσους..


Φτάνει πια! Πρέπει αν τους πολεμήσουμε και να τους εκδικηθούμε...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item