Έτοιμη η κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με πρωθυπουργό τον Σαμαρά

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως αύριο το μεσημέρι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με την συμμετοχή της ΝΔ, του ΠΑΣΟ...

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως αύριο το μεσημέρι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με την συμμετοχή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, και της ΔΗΜΑΡ.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ δεν έχουν πρόβλημα ο Σαμαράς να είναι ο πρωθυπουργός αφού αυτός έτσι και αλλιώς ήταν ο νικητής των εκλογών!

Λογικά θα υπάρχουν υπουργοί και από τα τρία κόμματα καθώς και τεχνοκράτες διότι ονόματά τους έχουν πέσει στο τραπέζι.
Επίσης ετοιμάζεται κείμενο προγραμματικών δηλώσεων από τον Σαμαρά προκειμένου να τις φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Η συμφωνία και το υπουργικό σχήμα θα «κλειδώσει» με τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, θέτουν θέμα πολιτικής συμφωνία στους τομείς της ασφάλειας, της μετανάστευσης, της παιδείας, της υγείας και της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Ο κ. Κουβέλης έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας την σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο, και υποστήριξε ότι η συμφωνία για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας μπορεί να προχωρήσει εντός της ημέρας, εφόσον υπάρξει προγραμματική σύγκλιση και «σύμπτωση» στη φερεγγυότητα των προσώπων, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για να δούμε εάν αυτή τη φορά θα αλλάξουν τον νόμο περί ευθύνης των υπουργών και εάν θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο-έκτρωμα!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item