Τώρα όλα ξεκαθάρισαν - Ο Παπανδρέου έπεσε θύμα της Ευρώπης!

Ναι κυρίες και κύριοι...Το μεγάλο μυστήριο με την αυτό που εμείς νομίζαμε προδοσία του Παπανδρέου ήταν μια παγίδα που του είχε στήσει ...


Ναι κυρίες και κύριοι...Το μεγάλο μυστήριο με την αυτό που εμείς νομίζαμε προδοσία του Παπανδρέου ήταν μια παγίδα που του είχε στήσει η Ευρώπη ενώ αυτός κατά βάθος -αλλά μιλάμε για πολύ βάθος- αυτό ήθελε να σώσει την Ελλάδα και να μας κάνει την πιο πλούσια χώρα του κόσμου.

Δεν το πιστεύετε;;;
Διαβάστε παρακάτω τι είπε ο "πρώην άχρηστος" -γιατί τώρα που ασχολείται μόνο με το κανό του δεν έχει πιθανότητες αποτυχίας, άντε το πολύ να πνιγεί!- σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Liberation.

Ξεκινώντας το άρθρο η εφημερίδα τον αναφέρει ως "εξαφανισμένο" λέγοντας πως «είχε εξαφανισθεί από το τοπίο εδώ και αρκετούς μήνες».
Και φυσικά ο Γιωργάκης Παπανδρέου συνεχίζει το παραλήρημα του για το δημοψήφισμα που δεν τον άφησαν να πραγματοποιήσει...
Δεν υπάρχει κάποιος να του δώσει καμία καινούργια άποψη να διαβάζει;;; Κάποιος πρέπει να του πει πως αυτά που λέει έχουν ξεπεραστεί πια -όπως και ο ίδιος και γι'αυτό θα διαγραφεί από το ρου της ιστορίας-.

Στο ερώτημα της δημοσιογράφου της εφημερίδας εάν τον στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν βρήκε την κατανόηση των Ευρωπαίων, όταν είχε ο ίδιος προτείνει το δημοψήφισμα, αφού η ειρωνεία σήμερα είναι ότι οι εκλογές της Κυριακής συχνά χαρακτηρίζονται ως δημοψήφισμα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: «Ναι, γιατί πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα μας ακολουθούσε.
Ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είχε προσφέρει στους Έλληνες το συναίσθημα ότι επιλέγουν το πεπρωμένο τους. Το ''ναι'' θα είχε νικήσει, γιατί αφορούσε άμεσες προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Αντί αυτού, έχουμε εκλογές που δίνουν περιθώρια να ακούγονται όλων των ειδών υποσχέσεις για το αύριο». (αυτός αν δεν κάνουμε λάθος κ. Παπανδρέου είναι και ο ρόλος της Δημοκρατίας, επιλέγει ο πολίτης όποιον επιθυμεί και φυσικά να ακούγονται όλες οι απόψεις, αληθινές ή μη, όπως ακριβώς κάνατε και εσείς με τα ψέμματα σας).

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που έκανε η κυβέρνησή του για το σχέδιο διάσωσης, ο κ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι «διαπραγματεύσεις έγιναν σε όλα τα στάδια». Εκτιμά ότι το πραγματικό πρόβλημα ευρίσκεται στις αμφιταλαντεύσεις και αργοπορίες των Ευρωπαίων.

Στο εάν οι εκλογές της Κυριακής θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο, ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον «ορισμένοι θα φανούν πιο υπεύθυνοι από ό,τι στην εκστρατεία τους. Σίγουρα θα υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας». «Αυτό άλλωστε», προσθέτει, «είχα προτείνει τον Ιούνιο του 2011 στον Αντ. Σαμαρά, τον αρχηγό της ΝΔ. Τότε δεν ήθελε να ακούσει τίποτε. Του είχα, παρ' όλα αυτά, πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω, για να βρούμε έναν πρωθυπουργό συναίνεσης, για να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις μέχρι το 2013. Ο Σαμαράς, όμως, ήθελε απολύτως τις εκλογές. Και εδώ βρισκόμαστε τώρα».


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item