Οι πολίτες περιμένουν ουσιαστική μείωση φόρων και όχι απλά κούφιες υποσχέσεις

Αυτό αναμένουν οι πολίτες όποια και να είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν αυτή τη κυβέρνηση! Αυτό θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι δ...

Αυτό αναμένουν οι πολίτες όποια και να είναι τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν αυτή τη κυβέρνηση!

Αυτό θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι διαπλεκόμενοι εκεί ψηλά στην εξουσία...Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει εάν θα κάτσει ο Σαμαράς στην πολυπόθητη πρωθυπουργική καρέκλα ή κάποιος άλλος.
Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να τηρήσουν κάποιες από τις υποσχέσεις τους (αν όχι όλες) και ο κόσμος να δει μείωση στους φόρους που πληρώνει καθημερινά καθώς και μείωση των τιμών ώστε με το πενιχρό -τώρα πια εισόδημα- να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις καθημερινές του ανάγκες!

Ο κόσμος γνωρίζει ότι το μνημόνιο απέτυχε και περιμένει, το λιγότερο, μια γενναία διαπραγμάτευση του!

Βέβαια όποιος παρακολουθεί τα πράγματα θα καταλάβει πως όλες αυτές οι υποσχέσεις είναι ως συνήθως τα μεγάλα "ΘΑ" των πολιτικών μας...Η μεγαλύτερη αλλαγή που περιμένουμε εμείς είναι το πολύ μια παράταση του χρόνου που θα πρέπει να εφαρμοστούν τα μέτρα. Δηλαδή θα μας δώσουν γύρω στα 2 χρόνια παραπάνω!

Καλά θα είναι όμως να μην περιμένετε κάτι παραπάνω γιατί το μόνο που θα γίνει θα είναι να απογοητευτείτε και θα αρχίσετε πάλι να βρίζετε αυτούς που σας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση ενώ εσείς τους έχετε ψηφίσει για ακόμη μια φορά!

Ναι το βάρος τώρα πια πέφτει και στους πολίτες...Μπορούμε να πούμε πως την πρώτη φορά μας κορόιδεψαν αλλά η δεύτερη φορά δεν συγχωρείτε και είναι λάθος αποκλειστικά δικό μας!
Και είμαστε σίγουροι πως μόλις δεν σας δώσουν αυτά που σας έχουν υποσχεθεί αυτοί που τους ψηφίσατε τότε θα υπάρξει τεράστια κοινωνική αναταραχή και τότε θα είναι που θα έρθει η χρεοκοπία...

Αν δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση το κυβερνητικό σχήμα που θα σχηματιστεί στην Ελλάδα με κορμό την ΝΔ και συμμάχους το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ θα καταρρεύσουν.
Θα υποστούν πολύ σύντομα τόσο μεγάλη φθορά που ο κυβερνητικός σχηματισμός θα καταρρεύσει και μοιραία θα οδηγηθούμε σε νέες εκλογές!

Για να το ξεκαθαρίσουμε...Αν η νέα κυβέρνηση θεωρήσει ότι επιμηκύνοντας τον χρόνο προσαρμογής τελείωσε με την επαναδιαπραγμάτευση είναι ξεκάθαρο ότι θα βρει απέναντι της την κοινωνία που περιμένει περισσότερα και κυρίως μείωση φόρων.

Αν η επαναδιαπραγμάτευση είναι ουσιαστική η κυβέρνηση θα θεωρηθεί επιτυχημένη και θα μακροημερεύσει.
Αν η επαναδιαπραγμάτευση αποτύχει τότε η Ελλάδα θα καταρρεύσει όπως και η κυβέρνηση.

Ελπίζουμε να διαψευσθούμε. Μην ενθουσιαζόμαστε με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Θετικό μεν γιατί η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ για την ώρα αλλά το μόνο που κερδίσαμε είναι λίγο χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item