Η δράση στο πόκερ δεν σταματάει ποτέ!

Το Event 6 του WSOP, ολοκληρώθηκε..επιτέλους! Το πολυπόθητο βραχιόλι είχαν μείνει να διεκδικούν οι Aubin Cazals και Joseph Cheong. Ο τελ...

Το Event 6 του WSOP, ολοκληρώθηκε..επιτέλους! Το πολυπόθητο βραχιόλι είχαν μείνει να διεκδικούν οι Aubin Cazals και Joseph Cheong. Ο τελικός μεταξύ αυτών των πολύ σπουδαίων παικτών του πόκερ, διήρκεσε περίπου 6 ώρες. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Aubin Cazals και αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμού κατά $480,564.


Παράλληλα στο WSOP, η δράση ποτέ δεν σταματάει! Υπάρχουν ακόμη τρία Event, από τα οποία το ένα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το Event 9A βρίσκεται στη δεύτερη ημέρα του τουρνουά πόκερ και από 519 παίκτες, παραμένουν στο παιχνίδι 39. Στο Event 10 ξεκίνησαν 145 παίκτες και αυτή τη στιγμή συνεχίζουν 18. Τέλος στο Event 11 συμμετείχαν 970 παίκτες, φτάνοντας το χρηματικό έπαθλο στο $1.309.500.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item