Αφήστε τους οίκους ανοχής και κοιτάξτε τι θα κάνετε με τις καθημερινές δολοφονίες και τις αυτοκτονίες

Τώρα τους έπιασε ο πόνος να βρούνε ποιοι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι και ποιοι όχι! Λες και αυτό είναι το μόνο πρόβλημα της Ελλάδας! ...


Τώρα τους έπιασε ο πόνος να βρούνε ποιοι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι και ποιοι όχι! Λες και αυτό είναι το μόνο πρόβλημα της Ελλάδας!

Δεν κοιτάνε εκεί που καθημερινά αυτοκτονεί κόσμος και οι δολοφονίες έχουν γίνει τόσοι πολλοί τώρα πια που μόλις δολοφονείτε κάποιος δεν μας κάνει εντύπωση και το θεωρούμε φυσιολογικό!
Μεξικό θα καταντήσουμε σε λίγο έτσι όπως πάμε, όχι Γκάνα και Βουλγαρία που μας λένε!

Ξυπνήστε και κάντε κάτι να ελαφρύνετε το βάρος και την πίεση του καθημερινού ανθρώπου που δεν μπορεί να τα βγάλει πια πέρα και επιλέγει να θέσει τέλος στη ζωή του ώστε να μην αναγκαστεί να ζήσει σαν ζητιάνος και να τρώει από τα σκουπίδια...

Χθες πάλι είχαμε ακόμα ένα τραγικό περιστατικό με έναν κύριο ο οποίος πήδηξε από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε όταν ήρθαν να του κάνουν έξωση...Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό!

Καληνύχτα Ελλάδα....Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item