Είδατε τι κάνει η άσχημη προπαγάνδα της τηλεόρασης;;;

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε ένα γεγονός στην Χερσόνησο. Ειδικότερα υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου πιάστηκαν στα χέρια με Γερμανούς τουρίσ...

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε ένα γεγονός στην Χερσόνησο. Ειδικότερα υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου πιάστηκαν στα χέρια με Γερμανούς τουρίστες επειδή οι τελευταίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τα ποτά τους επειδή τους...χρωστάμε!!!

Τελικά καλά λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά και τα παπαγαλάκια των τηλεοράσεων με την αστείρευτη προπαγάνδα τους, βοηθούν τα μέγιστα σε αυτή την άθλια εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ξένοι για εμάς!

Το θέμα είναι πότε θα το καταλάβει ο Έλληνας ο οποίος έχει υπομείνει πολλά -και σκοπεύει να υπομείνει και χειρότερα όπως φαίνεται- και να τους πάρει και να τους σηκώσει όλους αυτούς οι οποίοι έβαλαν το χεράκι τους -και την τσεπούλα τους προφανώς- για μα φτάσει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός σε αυτή την κατάσταση!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item