Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φοιτητής που σκότωσε τον ληστή

Ευτυχώς τα μυαλά τους τα είχαν στην θέση τους οι δικαστές και κατάλαβαν ότι το παιδί δεν έκανε κάτι παράλογο -εάν σκεφτούμε την κατάστασ...

Ευτυχώς τα μυαλά τους τα είχαν στην θέση τους οι δικαστές και κατάλαβαν ότι το παιδί δεν έκανε κάτι παράλογο -εάν σκεφτούμε την κατάσταση και την φορτισμένη ατμόσφαιρα- εκείνη την ώρα.
Πιστεύουμε πως έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε στην θέση μας εάν απειλούσαν μέλος της οικογένειας μας...


Μεγάλη ήταν και η συμπαράσταση από ανθρώπους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο!


Μετά την απολογία του στην 4η ειδική ανακρίτρια, αποφασίστηκε να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


Νωρίτερα, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εν βρασμώ.


Ο δικηγόρος του τόνισε ότι είναι μετανιωμένος. «Αυτός είναι το πραγματικό θύμα, καθώς και η οικογένειά του, η οποία αναστατώθηκε».


Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, θεωρήθηκε επιεικής η κατηγορία, καθώς ελήφθησαν υπ' όψιν οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε η πράξη. Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο ίδιος ο νεαρός, ενώπιον του εισαγγελέα, δήλωσε σοκαρισμένος για ό,τι έγινε και υποστήριξε ότι ήταν η «κακιά στιγμή».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item