Βγήκε να μιλήσει και ο Σημίτης, ο υπεύθυνος της είσοδος μας στο ευρώ

Και το θέμα δεν είναι γιατί μπήκαμε στο ευρώ...Το θέμα είναι το ότι δεχτήκαμε το ευρώ για εθνικό μας νόμισμα χωρίς να πληρούμε τις προϋπ...

Και το θέμα δεν είναι γιατί μπήκαμε στο ευρώ...Το θέμα είναι το ότι δεχτήκαμε το ευρώ για εθνικό μας νόμισμα χωρίς να πληρούμε τις προϋποθέσεις, μόνο και μόνο γιατί ο Σημίτης μαγείρεψε τα νούμερα της Ελλάδας με την βοήθεια της διαβόητης τράπεζας Goldman Sachs.

Και τώρα βγαίνει και λέει πάλι πως πρέπει να υποστηρίξουμε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά (τα κόμματα που υποστήριξαν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας) για να μην βγει η χώρα από το ευρώ.
Ρε δεν μας γ@%&ς και εσύ ρε Σημίτη;;;Θυμήθηκες να βγεις και εσύ να πετάξεις την μαλακία σου μόνο και μόνο για να ακουστεί λίγο το όνομα σου.

Αντί να κρύβεσαι (γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα όπως λέει το άσμα, και κάποια στιγμή θα πληρώσεις για όλα αυτά που έκανες αλήτη), βγαίνεις και μας λες τι θα κάνουμε;;;
Βέβαια τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι η χαζομάρα καλά κρατεί σε αυτή τη χώρα και δεν λέμε να βάλουμε μυαλό...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item