Ακινησία για μια εβδομάδα στο σπίτι για τον πρωθυπουργό μας!

Πάντως Αντωνάκη είδες τι παθαίνεις εάν μπλέκεις με την οικογένεια Μητσοτάκη... Σε συνέντευξη τύπου το πρωί ο δρ.Θεοδοσιάδης είπε ότι η...

Πάντως Αντωνάκη είδες τι παθαίνεις εάν μπλέκεις με την οικογένεια Μητσοτάκη...


Σε συνέντευξη τύπου το πρωί ο δρ.Θεοδοσιάδης είπε ότι η μετεγχειρητική πορεία του Αντώνη Σαμαρά κρίνεται ικανοποιητική από χθες. “Ο πρωθυπουργός δέχεται συνεργάτες του όμως δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία.
Δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο γιατί στην απογείωση και την προσγείωση υπάρχει αλλαγή στην ατμοσφαιρική πίεση μέσα στο αεροπλάνο και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για το μάτι. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε οδικώς γιατί ο δρόμος περνάει μέσα από τις Άλπεις και εκεί αλλάζει πάλι το υψόμετρο και η ατμοσφαιρική πίεση”


Όπως είπε ο γιατρός ήταν ένα βαρύ χειρουργείο το οποίο κράτησε 3,5 ώρες και βρέθηκαν 11 ανώτερες ρωγμές στον αμφιβληστροειδή.
Για μία εβδομάδα θα πρέπει να κάτσει σπίτι και θα έχει σαφείς οδηγίες για το πως θα κάθετε και πως θα κινείται. Εξιτήριο θα πάρει αύριο το απόγευμα και θα μπορεί να δέχεται τους συνεργάτες του αλλά δεν θα μπορεί να περπατήσει”.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item