Απίστευτη παραπληροφόρηση των ΜΜΕ για τις συμπλοκές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Η παραπληροφόρηση και η τρομοκρατία στο μεγαλείο τους από τα κλασικά ΜΜΕ της χώρας μας... Αυτή τη φορά η "είδηση" έλεγε π...

Η παραπληροφόρηση και η τρομοκρατία στο μεγαλείο τους από τα κλασικά ΜΜΕ της χώρας μας...

Αυτή τη φορά η "είδηση" έλεγε πως φοιτητές και συμμετέχοντες σε αντιφασιστική εκδήλωση συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, που έφθασαν αιφνιδιαστικά έξω από το πανεπιστήμιο αλλά και στην υπόγεια διάβαση κάτω από τη Λ. Συγγρού.

Η όλη αλήθεια είναι πως έξω από το Πάντειο σε ένα καφενείο είχαν μνημόσυνο μια οικογένεια αλλοδαπών -που να σημειωθεί την ίδια ώρα Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος πήγε στο αμφιθέατρο -όπου είχαν εκδήλωση αναρχικοί στο πανεπιστήμιο με θέμα: «Η ένοπλη δράση στην Ευρώπη»- και είπε ότι είχαν μπει ακροδεξιοί στο προαύλιο του Παντείου και κατευθείαν επιτέθηκαν με καδρόνια και σίδερα και τραυμάτισαν άσχημα τους ανθρώπους, πιστεύοντας πως είναι μέλοι της Χρυσής Αυγής!

Δεν σταμάτησαν πουθενά. Χτύπησαν παιδιά, γυναίκες, παππούδες και όποιον άλλο είχε την "ατυχία" να βρίσκεται στο μνημόσυνο και το αίμα ποτάμι όπως ήταν φυσικό!Τραυματίες είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα, δυο από τα οποία διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και ένα στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν στο Φάληρο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item