Το "χαρτί" της εγκληματικότητας είναι αυτό που θα κρίνει την πρωτιά στις εκλογές

Και αυτό το λέμε με μεγάλη σιγουριά...Δεν νομίζουμε έτσι και αλλιώς πως ήταν τυχαία η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή! Ο κόσμος ε...

Και αυτό το λέμε με μεγάλη σιγουριά...Δεν νομίζουμε έτσι και αλλιώς πως ήταν τυχαία η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή!
Ο κόσμος είχε αγανακτήσει πια με αυτά που γινόταν και έτσι η Χρυσή Αυγή, πρόσφερε σε πολλούς την διέξοδο που αναζητούσαν καθώς έψαχναν να βρουν σε ποιον θα δώσουν την ψήφο της οργής απέναντι στα κόμματα του Μνημονίου.

Γι'αυτό και περίπου ένα μήνα πριν τις προηγούμενες εκλογές ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το θέμα των λαθρομεταναστών και -τσουπ- "ξαφνικά" εμφανίστηκαν τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών από τον Χρυσοχοίδη!


Έτσι λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές της 17ης Ιουνίου αυτό που θα κρίνει το πρώτο κόμμα στις ψήφους των πολιτών θα είναι το κατά πόσο θα διευθετήσει με τις υποσχέσεις του -προεκλογικά πάντα γιατί την επομένη των εκλογών τα ξεχνάνε όλα- το θέμα των λαθρομεταναστών!

Ήδη έχουμε ακούσει τις απόψεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα το κατά πόσο θα τα εφαρμόσουν -αν και εφόσον εκλεγούν- είναι μια άλλη ιστορία!
Φυσικά δεν κάνουμε καν τον κόπο να αναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στην εν λόγω σκέψη καθώς όλοι είδαμε τις τραγικές καταστάσεις με την προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου και τους ένθερμους οπαδούς του από από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές...


Αν το καλοσκεφθείτε, η εγκληματικότητα σε συνδυασμό με την καθημερινή αβεβαιότητα και την δύσκολη οικονομικά συγκυρία έχει οδηγήσει τους πολίτες σε μια διαρκή ανασφάλεια και φόβο για την ζωή τους.
Έτσι λοιπόν η φράση "φτάνει πια", που ακούγεται όλο και πιο συχνά από τα στόματα εκατομμυρίων ανθρώπων πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ο  "πολιορκητικός κριός" ο οποίος θα κάνει την διαφορά στις προσεχείς εκλογές!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item