Ο Σόιμπλε συνεχίζει να επιτίθεται στην Ελλάδα - Θα βρεθεί κανένας να του κλείσει επιτέλους το στόμα;;;

Εντάξει και η υπομονή έχει τα όρια της! Να σεβαστούμε το γεγονός πως είναι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και σίγουρα έχει έναν λό...

Εντάξει και η υπομονή έχει τα όρια της! Να σεβαστούμε το γεγονός πως είναι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και σίγουρα έχει έναν λόγο περισσότερο να μιλήσει αλλά αυτό το -σχεδόν καθημερινό- φαινόμενο να "την λέει" στην Ελλάδα ξεπερνάει τα όρια!


Ναι ξέρουμε ότι πρέπει και εσείς να παπαγαλίσετε για να μπορέσετε να μας "πιέσετε" να ψηφίσουμε υπέρ του Μνημονίου αλλά κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό και δεν θα αργήσει η στιγμή την οποία θα τα ακούσετε άσχημα από κάποιον, ο οποίος θα σας βάλει στην θέση σας!

Και θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτός ο κάποιος, θα είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα σας βάλει στην θέση σας με τις αποφάσεις του!

Φανταζόμαστε ακούσατε για τον καταστροφικό σεισμό στην Ιταλία...Όχι όχι δεν ήταν το φυσικό φαινόμενο που έφταιγε για αυτό αλλά η Ελλάδα η οποία δεν υπακούει σε αυτά που της λέει το ΔΝΤ και η ΕΕ και έτσι μέσα από το γνωστό "φαινόμενο της πεταλούδας" προκλήθηκε ο σεισμός στην Ιταλία!

Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές». Τυχαίο;

Να είναι ένας τρόπος για να καλοπιάσει ο Σόιμπλε τους Ισπανούς και να τους πείσει να κάνουν αυτό που θέλουν οι Γερμανοί;
Να ζητήσουν διεθνή οικονομική βοήθεια δηλαδή. Μόνο που η Μαδρίτη επιμένει να αντιστέκεται και σύμφωνα με πηγές του Reuters, ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, πιέζει για απευθείας διάσωση του ισπανικού τραπεζικού συστήματος από την Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item