Το Ειρηνοδικείο της Πάτρας διέγραψε χρέος 100.000 ευρώ σε άνεργο!

Α ς ελπίσουμε με αυτή την υπόθεση καθώς και άλλες παρόμοιες θα τεθεί μια βάση πάνω στην οποία θα δικαιωθούν πολλοί άνεργοι και άλλοι σ...


Ας ελπίσουμε με αυτή την υπόθεση καθώς και άλλες παρόμοιες θα τεθεί μια βάση πάνω στην οποία θα δικαιωθούν πολλοί άνεργοι και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν εγκλωβιστεί στον φαύλο κύκλο της εξυπηρέτησης των δανείων!

Ο υπόχρεος είναι 58χρονος Πατρινός, πατέρας μιας κοπέλας που είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου, αλλά άνεργη.


Ο 58χρονος εργαζόταν σε εργοστάσιο, όμως στη συνέχεια απολύθηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του.


Το χρέος του άγγιζε τα 121.000 ευρώ και ο ίδιος έβλεπε ότι δεν υπήρχε κανένας τρόπος να αντεπεξέλθει. Αποφάσισε τότε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη, κάνοντας χρήση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγο καιρό από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας και προ ημερών εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 65.2012 δικαστική απόφαση, με την οποία το δικαστήριο αναγνώρισε τις αντικειμενικές δυσκολίες εξόφλησης των δανείων του οφειλέτη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item