Αφού τα "άκουσε" στο facebook, πήρε πίσω όσα είπε η διευθύντρια του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Μάλλον τα είχε πιει η "φίλτατη" Κριστίν Λαγκάρντ, η διευθύντρια του ΔΝΤ και μετά τις απίστευτες δηλώσεις για την Ελλάδα , τώρα...

Μάλλον τα είχε πιει η "φίλτατη" Κριστίν Λαγκάρντ, η διευθύντρια του ΔΝΤ και μετά τις απίστευτες δηλώσεις για την Ελλάδα, τώρα τρέχει να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

Έτσι λοιπόν έσπευσε αμέσως να κάνει μια νέα ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook λέγοντας τα εξής:

"Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν βλεπω με συμπάθεια τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που το Ταμείο στηρίζει την Ελλάδα, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να  επανέλθει στο δρόμο τη οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ότι ο καθένας πρέπει να φέρει το δικό του μερίδιο βάρους, ιδιαίτερα οι πιο προνομιούχοι και ιδίως οσον αφορά την πληρωμή των φόρων τους. Αυτά ήθελα να τονίσω όταν μίλησα με την εφημερίδα Guardian ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξης πριν από λίγο καιρό".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item