Κύπρος: Εάν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ δεν μας σώζει ούτε πετρέλαιο ούτε φυσικό αέριο!

Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός προεδρίας αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα Ανδρέας Μαυρογιάννης...Ο τραπεζικός τομέας της Κύπρου έχει πολύ μεγάλη...

Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός προεδρίας αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα Ανδρέας Μαυρογιάννης...Ο τραπεζικός τομέας της Κύπρου έχει πολύ μεγάλη έκθεση σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και γενικότερα η έκθεση του στην ελληνική αγορά που κάνουν την κατάσταση στην Κύπρο πάρα πολύ εύθραυστη.

Ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης έκανε πάντως ιδιαίτερη μνεία στο νέο τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την ανακάλυψη των κοιτασμάτων της Αν. Μεσογείου, μεταξύ Αθήνας, Λευκωσίας και Τελ Αβίβ, σημειώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει ενδεχομένως μια νέα εναλλακτική επιλογή προμήθειας για την Ε.Ε.
Τέλος ανέφερε πως οι έντονες αντιδράσεις της Τουρκίας οφείλονται στο γεγονός ότι χαλάει ο προγραμματισμός και η προσπάθειά της να αναδειχθεί ως απαράκαμπτος εταίρος της Ε.Ε. στο θέμα της προμήθειας ενέργειας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item