Ξεκίνησαν πάλι την προπαγάνδα τους οι δημοσκοπήσεις του κώλου!

Ενώ μέχρι και χθες όλες οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά σήμερα έκαναν στροφή 180 μοιρών και "εντελώς" ξαφνικ...

Ενώ μέχρι και χθες όλες οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά σήμερα έκαναν στροφή 180 μοιρών και "εντελώς" ξαφνικά η ΝΔ άρχισε να εμφανίζεται πρώτη!

Θα μου πείτε εντάξει που είναι το παράξενο;;;
Το παράξενο είναι πως στις ίδιες δημοσκοπήσεις φαίνεται πως ο κόσμος περιμένει να επιδιώξουν οι ηγέτες πολύ σκληρή επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου -αν όχι διακοπή-.
Το θέμα είναι πως η ΝΔ έχει ταχθεί δημόσια υπέρ του μνημονίου κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποτιθέμενες έγκυρες δημοσκοπήσεις!

Ειδικότερα, σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.

Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει δημοσκόπηση της ALCO με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 25,6%, ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 4,6%.

Προβάδισμα 3 μονάδων για τη ΝΔ δίνει και η δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, καθώς συγκεντρώνει το 25,2% έναντι 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, η ΔΗΜΑΡ με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4,4% και η Δημιουργία Ξανά μαζί με τη Δράση με 3,8%.

«Ντέρμπι» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη REAL NEWS καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 23,3% και 22,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η ΔΗΜΑΡ με 5,7%, το ΚΚΕ με 5% και η Χρυσή Αυγή με 4%.

Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας για το ποιος κοροϊδεύει ποιον...Βρε τι κάνουν τα λεφτά!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item