Ο εκβιασμός περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ συνεχίζεται...

Πάρτε το χαμπάρι...Όλα αυτά είναι εκβιασμοί για να πιεστεί ο ελληνικός λαός και να κατεβάσει το κεφάλι χωρίς αντίδραση! Η Ελλάδα ...

Πάρτε το χαμπάρι...Όλα αυτά είναι εκβιασμοί για να πιεστεί ο ελληνικός λαός και να κατεβάσει το κεφάλι χωρίς αντίδραση!

Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από το ευρώ ή την ευρωζώνη τόσο απλά όσο τα λένε μερικοί...

Σε αρκετές αναφορές επαναφέρεται το σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ενώ επισημαίνεται ο κίνδυνος για αρνητικές επιπτώσεις στην Ευρώπη.

Η «Ουάσιγκτον Ποστ» αναφέρει ότι υπάρχει πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο για να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, με όλες τις οδυνηρές συνέπειες που θα είχε για το κοινό νόμισμα, αλλά και την πορεία της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας.
Μεταξύ άλλων, υποστηρίζεται ότι οι Έλληνες περιόρισαν την επιρροή των δύο κομμάτων που στήριξαν το μνημόνιο. Οι περισσότεροι πολιτικοί και αναλυτές προσβλέπουν στην αποτυχία των προσπαθειών για σχηματισμό κυβέρνησης και στη διενέργεια νέων εκλογών τον Ιούνιο.

Η «New York Times» υπογραμμίζει ότι «η προοπτική αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη αυξάνεται ολοένα και περισσότερο». Σύμφωνα με τη νεοϋορκέζικη εφημερίδα, πολλοί αναλυτές δηλώνουν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αναδυθεί από την τρέχουσα κρίση με μια κυβέρνηση ικανή ή πρόθυμη να εφαρμόσει τις εντολές των διεθνών δανειστών της για αυστηρές περικοπές, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις πολύ ευρύτερες από τα εθνικά όρια της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item