Ο Σαμαράς ξεκινάει τις κωλοτούμπες παίρνοντας πίσω στη ΝΔ την Ντόρα

Ένας από τους βασικούς όρους που έθεσε η κα Μπακογιάννη ήταν η σαφής φιλελεύθερη στροφή του κόμματος. Ίσως γι' αυτό κάποιοι άκουσα...

Ένας από τους βασικούς όρους που έθεσε η κα Μπακογιάννη ήταν η σαφής φιλελεύθερη στροφή του κόμματος.


Ίσως γι' αυτό κάποιοι άκουσαν τον κ.Σαμαρά στην Κ.Ο. του κόμματος να κάνει αναφορά σε μέτωπο φιλελεύθερων δυνάμεων τονίζοντας πως οι δυνάμεις που πιστεύουν σε αυτές τις ιδέες ολοένα γίνονται περισσότερες.


Έντονες παρασκηνιακές επαφές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, που έχουν ως στόχο την επιστροφή στελεχών που για οποιοδήποτε λόγο βρίσκονται εκτός ΝΔ. Η σχετική κινητικότητα άρχισε να αναπτύσσεται μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε δυο μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Αντώνης Σαμαράς.Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν στελέχη εντός της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», όπως είναι οι Δημήτρης Ζαφειριάδης και Θόδωρος Σκυλακάκης, που θα προτιμούσαν την συγκρότηση φιλελεύθερου μετώπου, με τον Στέφανο Μάνο.


Πάντως, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της επιστροφής όσων βρίσκονται εκτός κόμματος.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item