Τώρα ξαφνικά μας θυμήθηκαν όλοι οι πολιτικοί με μηνύματα και τηλέφωνα στα κινητά

Αλήθεια αυτό το πράγμα με τους Έλληνες πολιτικούς δεν ξέρουμε αν συμβαίνει το ίδιο και στο εξωτερικό) να σε θυμούνται κάθε φορά 10 και 1...

Αλήθεια αυτό το πράγμα με τους Έλληνες πολιτικούς δεν ξέρουμε αν συμβαίνει το ίδιο και στο εξωτερικό) να σε θυμούνται κάθε φορά 10 και 15 ημέρες πριν τις εκλογές πρέπει να σταματήσει. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αηδία το όλο σκηνικό.

Τόσο καιρό που ο κοσμάκης έχει τόσα παράπονα και ανάγκες, είναι κρυμμένοι στα γραφεία τους, πίσω από την συνοδεία των μπράβων τους. Και έτσι λοιπόν τις τελευταίες μέρες βροχή τα μηνύματα στο κινητό, βροχή τα τηλέφωνα, βροχή οι φάκελοι με τα φυλλάδια των υποψηφίων.

Ξυπνήστε κόσμε και μαυρίστε τους...Έτσι φαίνεται ποιος ενδιαφέρεται και ποιος όχι. Πάντως όχι αυτοί που σε ζητάνε να τους ψηφίσεις μέσα από ένα μήνυμα στο κινητό!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item