Ο Βενιζέλος ο υποστηρικτής του Μνημονίου πασχίζει να μας πείσει ότι θέλει να διώξει το ΔΝΤ

Ο Βενιζέλος, το τσιράκι του Παπανδρέου, ο μόνιμος υποστηρικτής του ΔΝΤ και του Μνημονίου, αυτός ο οποίος φώναζε πως πρέπει πάση θυσία να...

Ο Βενιζέλος, το τσιράκι του Παπανδρέου, ο μόνιμος υποστηρικτής του ΔΝΤ και του Μνημονίου, αυτός ο οποίος φώναζε πως πρέπει πάση θυσία να τηρήσουμε κατά γράμμα το διαβολόχαρτο, αυτός λοιπόν προσπαθεί τώρα να αλλάξει την εικόνα του "κακού" και να πάρει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί ενόψει των νέων εκλογών!

Αφού λοιπόν ρε Βενιζέλο σε έχουν τόσο ψηλά στην Ευρώπη, να πας να κερδίσεις καμία ηγετική θέση εκεί πέρα και όχι στην Ελλάδα γιατί εδώ ούτε φτυστό δεν σε θέλει ο κόσμος να σε βλέπει!

Ο "βελζεβούλης" Βενιζέλος είπε ότι «τώρα βρισκόμαστε σε μια θέση που μας επιτρέπει να επαναπροβάλουμε τις ιδέες αυτές για να ανακουφίσουμε τον λαό, να προστατεύσουμε την Ελλάδα αλλά και την Ευρωζώνη γιατί είναι προς το κοινό μας συμφέρον».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάννες Σβόμποντα, με τον οποίο συναντήθηκε ο Βενιζέλος, στο τέλος προσπάθησε να ανεβάσει τις μετοχές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως : η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές και ειδικά εάν θέλει να αναπροσαρμόσει το οικονομικό πρόγραμμα και το μνημόνιο, πρέπει να περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και «ιδιαίτερα» του κ. Βενιζέλου, τον οποίο «εμπιστεύονται στην ΕΕ και τη διεθνή κοινότητα».

Από την πλευρά του κ. Σβόμποντα εξέφρασε την στήριξη εκ μέρους των ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών και σοσιαλιστών προς το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα προς τον κ. Βενιζέλο για τρεις λόγους. Πρώτον, επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι μέλος της «οικογένειάς» μας. Δεύτερον, διότι καμιά νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκροτηθεί χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Τρίτον, διότι το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο κ. Βενιζέλος είναι το πρόσωπο εκείνο που εμπιστεύονται περισσότερο στην ΕΕ και τη διεθνή κοινότητα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item