Ο αποτυχημένος προδότης Παπανδρέου συνεχίζει να παραμιλάει

Αυτή τη φορά "μέσα στο παραμιλητό του" είπε πως "οι Έλληνες να αναλάβουμε την ευθύνη των αποτυχιών μας"...Ποιων αποτ...

Αυτή τη φορά "μέσα στο παραμιλητό του" είπε πως "οι Έλληνες να αναλάβουμε την ευθύνη των αποτυχιών μας"...Ποιων αποτυχιών μας ρε μεγάλε;;;
Έχεις βαλθείς να μας τρελάνεις τελείως; Τις δικές σου τις μαλακίες εμείς θα τις πληρώσουμε;
Δεν αντιλέγω πως εμείς σαν λαός φταίμε που σου κάναμε την τιμή να ηγηθείς της χώρας και να μας καταστρέψεις αλλά δεν χρειάζεται να μας το κοπανάς μέσα στα μούτρα γιατί όλα έχουν και τα όριά τους...

Ο Παπανδρέου συγκεκριμένα είπε : «πάλεψα για να ανταποκριθεί η Ευρώπη, η οποία το έκανε με αλληλεγγύη στους Έλληνες και στους άλλους λαούς, με νέους θεσμούς, με το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικονομικής διάσωσης στην παγκόσμια ιστορία και με το μεγαλύτερο "κούρεμα" χρέους στην ιστορία».

Ο πρώην πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι πρέπει να συμβάλλει η Ευρώπη, διευκρινίζοντας ότι «χρειαζόμαστε περισσότερη Ευρώπη και όχι λιγότερη» και επισήμανε ότι η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα για ένα διαφανές τραπεζικό σύστημα, δημοκρατικό έλεγχο των οίκων αξιολόγησης, προσπάθεια σταματήματος των «φορολογικών παραδείσων» και μεγαλύτερη διαφάνεια στις αγορές.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο «για μια Κεντρική Τράπεζα περισσότερο επεμβατική, πιο πολύ σαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία να είναι επιφορτισμένη να αντιμετωπίσει την ανεργία».

Άντε και πες πως τα έκανες όλα αυτά! Είδες καμία διαφορά;;;
Εμείς πάντως όχι. Συνεχίζουμε να αγωνιούμε για το αύριο...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item