Ο Βενιζέλος ζήτησε να παραιτηθούν όλοι και το ΠΑΣΟΚ να ξανά αρχίσει από το μηδέν - Ο ίδιος όμως δεν παραιτήθηκε...

Αυτό είναι κ. Βενιζέλο το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος για να ξεκινήσει ένα κόμμα από την αρχή...Να παραιτηθεί ο ίδιος και μ...

Αυτό είναι κ. Βενιζέλο το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος για να ξεκινήσει ένα κόμμα από την αρχή...Να παραιτηθεί ο ίδιος και μετά να τους πάρει η μπάλα όλους, μα όλους!!!

Πάντως μην νομίζετε πως τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει τόσες δεκαετίες, σβήνονται με μια απλή δήλωση για ανασύσταση του κόμματος!
Έχετε να φάτε πολλά ψωμιά ακόμα για να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια σημάδια της σαπίλας του συστήματος που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε!

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων, ανακοινώνοντας ότι όλα αρχίζουν από το μηδεν. "Τα όργανα του κόμματος δεν είναι αντιπροσωπευτικά και είναι σε αναντιστοιχία με την κοινωνία".  Θα διώξω όλους τους υπουργούς. Πάσχουν από κυβερνητισμό".

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, όπως είπε προτίθεται να καλέσει όσους μπορούν και θέλουν να συμμετάσχουν σε μια σύγχρονη κεντροαριστερά να στηρίξουν αυτήν τη νέα προσπάθεια. Αυτό σημαίνει ότι καταργούνται οι τοπικές οργανώσεις με τη σημερινή τους μορφή αλλά και τα μητρώα μελών και φίλων και αυτοοργανώνεται το κόμμα από μηδενική βάση.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του κόμματος στο Caravel. Εκεί, θα δώσει ένα πρώτο ιδεολογικό στίγμα και θα ανακοινώσει την σύσταση ενός οργάνου που θα οδηγήσει στο συνέδριο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item