Ξεκίνησαν οι εκβιασμοί του ΔΝΤ για τι νέα δόση εάν δεν ακολουθήσουμε τα προβλεπόμενα μέτρα τον Ιούνιο

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τρομάξει από αυτό τον εκβιασμό. Τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι εκβιαστικές δηλώσεις εντός και εκτός τ...

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τρομάξει από αυτό τον εκβιασμό. Τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι εκβιαστικές δηλώσεις εντός και εκτός της Ελλάδας.
Το παιχνίδι των εκβιασμών θα συνεχιστεί μέχρι την ορκωμοσία της κυβέρνησης, οι πιέσεις θα είναι ασφυκτικές.


Καλά είναι τα λεφτά από την ΕΕ και το ΔΝΤ αλλά δεν μπορούμε να ζούμε συνεχώς με το άγχος αν θα μας δώσει ο μπαμπάς το χαρτζιλίκι μας.
Είναι καιρός να ενηλικιωθούμε και ας χρειαστεί να περάσουμε απο την άγουρη φάση της "εφηβείας".


Έτσι μόνο θα προκύψει "ενηλικίωση".


Όπως επισημαίνει το πρακτορείο Dow Jones Newswires επικαλούμενο δηλώσεις στελεχών του ΔΝΤ και της ΕΕ, οι προειδοποιήσεις έρχονται μετά από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών, που έπληξαν σημαντικά τα δύο κύρια ελληνικά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.


Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσαν ότι η Ελλάδα πρέπει να εμμείνει αυστηρά στο πρόγραμμα λιτότητας –που περιλαμβάνει και τα νέα μέτρα του Ιουνίου- υποδηλώνοντας ότι υπάρχει μικρό περιθώριο για διαπραγμάτευση των όρων διάσωσης της χώρας.


Αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι του Ταμείου «θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνο εάν η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να οριστικοποιήσει τα νέα μέτρα περικοπής κόστους για τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item