Ξεκίνησε ξανά το προεκλογικό παραμύθι της "δήθεν" φορολόγησης των καταθέσεων στην Ελβετία

Το παραμύθι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Όσο πλησιάζουμε στις "πολυπόθητες" για τους πολιτικούς μας βουλευτές, οι υποσχέσεις και...

Το παραμύθι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Όσο πλησιάζουμε στις "πολυπόθητες" για τους πολιτικούς μας βουλευτές, οι υποσχέσεις και τα μεγάλα "ΘΑ" δίνουν και παίρνουν.

Έτσι και κατά την διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου οι βαρύγδουπες δηλώσεις είχαν κατακλύσει όλα τα μέσα ενημέρωσης, εμείς σταθεροί συνεχίσαμε να "χτυπάμε" αυτές τις αποφάσεις ξέροντας πως πρόκειται για φύκια που τις πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες.

Δείτε κάποια παραδείγματα αναρτήσεων μας παρακάτω:
Το καινούργιο παραμύθι λοιπόν σε αυτές τις εκλογές είναι μια παλιά υπόσχεση του Βενιζέλου και του Πάγκαλου(ο οποίος να υπενθυμίσουμε έφυγε από την πολιτική και αρέσκεται σε δακρύβρεχτες δηλώσεις μέσα από το twitter) ότι θα φορολογηθούν άμεσα όλες οι καταθέσεις στην Ελβετία και θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια με τα ονόματα και πως το μαχαίρι θα μπει μέχρι το κόκκαλο και όλα τα γνωστά "παραμυθάκια" που έχουμε ακούσει όλοι μας!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item