Εμετική δήλωση της διευθύντριας του ΔΝΤ : Πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά της Αφρικής παρά τους 'Ελληνες

Σε μια απόλυτα εχθρική δήλωση για την χώρα μας και τους Έλληνες προχώρησε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Σε συνέντευξή τη...

Σε μια απόλυτα εχθρική δήλωση για την χώρα μας και τους Έλληνες προχώρησε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Guardian, "επιτίθεται" απροκάλυπτα στους Έλληνες και τους καλεί να πληρώνουν τους φόρους τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι γονείς των παιδιών στην Ελλάδα να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώνουν τους φόρους τους” .

Σχολιάζοντας τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας, σημείωσε "σκέφτομαι εκείνους που στερούνται τις δημόσιες υπηρεσίες εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν".

"Η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει καλύτερη μεταχείριση από ό,τι μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο", ήταν τα λόγια της και συνέχισε λέγοντας:
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαντά: "πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.

Έλληνες εκφράζουν την οργή τους στην προσωπική σελίδα της Λαγκάρντ στο facebook

Εκατοντάδες Έλληνες εντόπισαν την προσωπική σελίδα της κυρίας Λαγκάρντ στο facebook και την στόλισαν με σχόλια που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια.

Με μηνύματα σε όλες τις γλώσσες εκφράζουν οργή, αγανάκτηση αλλά και αντιπάθεια.

Πολλοί δε είναι οι χρήστες του facebook που επικοινωνούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική της διεύθυνση καλώντας τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τον βομβαρδισμό των μηνυμάτων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item