Τα άκουσε η "ξεφτιλισμένη" Διαμαντοπούλου

Να ξέρετε πως αυτό είναι το μέλλον που σας περιμένει όλους εσάς που καταστρέψατε την Ελλάδα. Διασυρμός και κυνηγητό παντού! Το &qu...


Να ξέρετε πως αυτό είναι το μέλλον που σας περιμένει όλους εσάς που καταστρέψατε την Ελλάδα. Διασυρμός και κυνηγητό παντού!
Το "κυνήγι των βουλευτών" είναι το νέο πολλά υποσχόμενο σίκουελ...

Η σκηνή διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων.

Την ώρα που ήταν στο βήμα η  Άννα Διαμαντοπούλου μπήκε ένας νεαρός, ο οποίος αποκάλεσε την Υπουργό "ξεφτιλισμένη" ενώ την κατηγόρησε ότι κατέστρεψε την Παιδεία.

Αμέσως μετά σύμφωνα με το trikalaola.gr η κα Διαμαντοπούλου συνεχίζοντας την ομιλία, είπε: «Για να γίνει διάσημος κάποιος πρέπει να μπει μπροστά στην κάμερα…».

Στο τέλος της ομιλίας η Υπουργός αρνήθηκε να σχολιάσει τη φραστική επίθεση δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Δεν θέλω να το σχολιάσω και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω».

Ο νεαρός απωθήθηκε από άνδρες της ασφάλειας της κας Διαμαντοπούλου και μετά από λίγο έγινε η προσαγωγή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item