Ξαναχτυπάει ο Πάγκαλος : Επίθεση στον Τσίπρα - Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες

Kατηγόρησε τον επικεφαλής Αλέξη Τσίπρα ότι «βιάζεται για τις εκλογές, προκειμένου να μην αλλάξει το ρεύμα, να μην αποκαλυφθεί». Είπε επί...

Kατηγόρησε τον επικεφαλής Αλέξη Τσίπρα ότι «βιάζεται για τις εκλογές, προκειμένου να μην αλλάξει το ρεύμα, να μην αποκαλυφθεί». Είπε επίσης ότι οι θέσεις του κόμματος είναι ασυνάρτητες και αυθαίρετες και οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ πρόσθεσε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις.


Χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε». «Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item