Όχι στο αίτημα του Τσοχατζόπουλου για αποφυλάκιση

Οριστικό όχι στην αίτηση του "γόη" Άκη για αποφυλάκισή του από τις φυλακές... Η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου επικαλείται τη β...

Οριστικό όχι στην αίτηση του "γόη" Άκη για αποφυλάκισή του από τις φυλακές...


Η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου επικαλείται τη βαρύτητα της πράξης που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, την οποία μάλιστα, όπως επισημαίνει, μπορεί να συνεχίσει, παρότι δεν είναι πλέον υπουργός και δεν έχει τη δυνατότητα να δέχεται «δώρα».
Εάν όμως  υπάρχουν χρήματα στο εξωτερικό από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρεται ότι πήρε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την εισαγγελέα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το απαραίτητο περιβάλλον για να συνεχίσει εγκληματική πράξη του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 


Επιπλέον, η κ. Κυβέλου θεωρεί ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να είναι ύποπτος φυγής, όπως είχε κρίνει ο ανακριτής, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματική η φύλαξη των συνόρων της χώρας μας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item