Όλα τα είχαμε, τώρα έχουμε και τις "βαρύγδουπες" φοιτητικές εκλογές

Το ίδιο βιολί κάθε χρόνο με τις φοιτητικές εκλογές που αλήθεια απορούμε τον λόγο ύπαρξης τους...Αλλά θα μου πείτε από κάπου πρέπει να εκ...

Το ίδιο βιολί κάθε χρόνο με τις φοιτητικές εκλογές που αλήθεια απορούμε τον λόγο ύπαρξης τους...Αλλά θα μου πείτε από κάπου πρέπει να εκκολαφθούν και οι μελλοντικοί "πολιτικοί" μας!

Να μην χάσουμε αυτές τις σοβαρές προσωπικότητες. Και άντε εμείς να δεχτούμε ότι πρέπει να υπάρχουν και να συνεχίζονται αυτές οι -λεγόμενες- εκλογές, γιατί μόνο αυτό δεν είναι!

Ως συνήθως κάθε παράταξη θα βγάλει τα δικά της αποτελέσματα γιατί εμπιστεύονται τόσο πολύ ο ένας τον άλλο, τόσο που δεν θέλουν να βλέπονται ούτε μεταξύ τους!

Στις 16 Μαΐου θα λάβουν χώρα αυτές οι -τάχα μου- εκλογές αν και φέτος δεν προβλέπεται να έχουν ηχεία στη διαπασών λόγω του ότι είναι "φιλεύσπλαχνοι" και αφουγκράζονται τις δυσκολίες των φοιτητών και τις δυσκολίες που περνάει η χώρα!

Υποκριτές...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item