Ο Πάγκαλος έβγαλε πρώτος το "πιστόλι" και πυροβόλησε τον Βενιζέλο

Αρχίζουν να "πυροβολούν" τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς εάν επαληθευτούν τα πρώτα αποτελέσματα -πολύ περισσότερο εάν το κόμμα βγ...

Αρχίζουν να "πυροβολούν" τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς εάν επαληθευτούν τα πρώτα αποτελέσματα -πολύ περισσότερο εάν το κόμμα βγει τρίτο- το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά θα εξαφανιστεί από το εκλογικό προσκήνιο(τουλάχιστον το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ)


Πρώτος ο Θεόδωρος Πάγκαλος σήκωσε το πιστόλι της αμφισβήτησης, λέγοντας ότι κακώς το κόμμα του -δια του Ευάγγελου Βενιζέλου- είπε ότι για κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των δύο κομμάτων με 51%. 


«Το Σύνταγμα δεν λέει κάτι τέτοιο, η συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί με την κατάκτηση 151 εδρών» είχε ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης. 


Προχώρησε δε περισσότερο, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο στην προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, αφού «δεν μου ζήτησαν τη γνώμη μου ποτέ, προφανώς υπήρχαν άλλοι καλύτεροι», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με άγριες διαθέσεις για την ηγεσία. 


Ξεκαθάρισε ότι θεωρεί αποδοκιμασία για το ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item