Μας εκβιάζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πως αν η επόμενη κυβέρνηση δεν τηρήσει το μνημόνιο θα υποστούμε τις συνέπειες

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τον άμεσο εκβιασμό που μας θέτει ο Σόιμπλε...Αν οι Έλληνες πολίτες ψηφίσουν κάποιο κόμμα που δεν ...

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τον άμεσο εκβιασμό που μας θέτει ο Σόιμπλε...Αν οι Έλληνες πολίτες ψηφίσουν κάποιο κόμμα που δεν θα τηρήσει αυτά που λέει το μνημόνιο, τότε θα υποστούμε τις συνέπειες!
Για τολμήστε κύριε Σόιμπλε και θα δούμε μετά ποιος θα υποστεί τις οποιεσδήποτε συνέπειες!


Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Σόιμπλε, μιλώντας σε συνέδριο του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, τόνισε πως εάν οι Έλληνες ψηφοφόροι αναδείξουν μία πλειοψηφία που δεν θα τηρήσει τη συμφωνία τότε η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.Η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της που προβλέπονται από τη δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ και της Ε.Ε. διαφορετικά θα υποστεί τις συνέπειες δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.«Η συμμετοχή στην Ε.Ε. είναι εθελοντική,» πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Φυσικά υπονοώντας πως αν τα κόμματα δεν τηρήσουν αυτά που έχουν υπογράψει θα μας διώξουν από την ευρωζώνη.


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item