Φτάνει πια ο προεκλογικός "πυρετός" με τις ιερόδουλες και τα πορνεία

Φτάνει πια...Μας έχετε ζαλίσει! Λες και τώρα ξαφνικά καταλάβατε ότι υπάρχουν πόρνες που έχουν τον θανατηφόρο ιό του AIDS και άλλοι τόσοι...

Φτάνει πια...Μας έχετε ζαλίσει! Λες και τώρα ξαφνικά καταλάβατε ότι υπάρχουν πόρνες που έχουν τον θανατηφόρο ιό του AIDS και άλλοι τόσοι εκατοντάδες ηλίθιοι (το λιγότερο) που πήγαιναν μαζί τους χωρίς προφυλάξεις!

Ναι έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα. Πάντα υπήρχαν οι πόρνες, πάντα κάποιες (κυρίως αυτές που δούλευαν παράνομα και δεν είχαν άδεια εργασίας) κουβαλούσαν είτε εν γνώση τους είτε εν άγνοιά τους τον ιό του AIDS και δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι αποκλειστικά και μόνο για χάρη της ηδονής θα πληρώσουν "το κάτι παραπάνω" για να πάνε μαζί τους χωρίς προφυλάξεις.

Και το τραγικότερο απ'όλα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι παντρεμένοι άνθρωποι και έτσι άμεσα βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των αγαπημένων τους!

Έτσι λοιπόν, ελέω προεκλογικής περιόδου, τους έχει πιάσει όλους ένα ντελίριο για τις πόρνες (ένα αντίστοιχο με το παλιότερο κυνήγι των μαγισσών).
Έλα όμως που σε αυτό το "παραμύθι" δεν υπάρχει κανένας δράκος παρά μόνο ανοχή και φυσικά το καθιερωμένο μηνιαίο λάδωμα των αρχών για να κλείνουν τα μάτια όποτε περνούν μπροστά από κάποιο οίκο ανοχής είτε νόμιμο είτε παράνομο!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item