Απορρίφθηκε η αίτηση της Ελευθεροτυπίας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

Το θέμα λοιπόν θα είναι να δούμε πως θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα επόμενα βήματα καθώς χωρίς καμία "νομική ομπρέλα" οι π...


Το θέμα λοιπόν θα είναι να δούμε πως θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στα επόμενα βήματα καθώς χωρίς καμία "νομική ομπρέλα" οι πιστωτές θα έρθουν κάποια στιγμή να ζητήσουν αυτά που τους ανήκουν και τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα...

Με την απόρριψη της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα από το Πρωτοδικείο, η εταιρεία δεν δικαιούται πλέον να προχωρήσει σε διαγραφές των οφειλομένων προς τους εργαζόμενούς της αλλά και προς τους υπολοίπους πιστωτές της.

Έτσι λοιπόν εκτός των κακών μαντάτων για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι και ένα καλό νέο για τους εργαζόμενους, οι οποίοι θα μπορούν τώρα πια να προσφύγουν δικαστικά και να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα της εφημερίδας προς αυτούς.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item