Η κυβέρνηση "κωλοτούμπας" - Το πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο για τα γενόσημα είναι ένα μπάχαλο!

Εμείς να πούμε το χιλιοειπωμένο να παραιτηθεί ο υπεύθυνος υπουργός;;; Και να το ξαναπούμε δεν νομίζουμε να δούμε κάποιο φως στο τούνελ....

Εμείς να πούμε το χιλιοειπωμένο να παραιτηθεί ο υπεύθυνος υπουργός;;;
Και να το ξαναπούμε δεν νομίζουμε να δούμε κάποιο φως στο τούνελ...


Οι φαρμακοποιοί φώναζαν, οι γιατροί επίσης και οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι περίμεναν να δουν πως θα ξεκινούσε σήμερα η εφαρμογή της συνταγογράφησης με βάση την δραστική ουσία.


Και δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι πιο απαισιόδοξοι! Τα πολυδιαφημισμένα γεννόσημα που θα άλλαζαν την ζωή μας αλλά και θα επιβάρυναν λίγότερο την τσέπη μας δεν μπορούν να βρεθούν!


Από το πρωί σε φαρμακεία και ιατρεία επικρατούσε μπάχαλο! Το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης λειτουργούσε προβληματικά και γιατροί και φαρμακοποιοί δεν γνώριζαν τι να γράψουν σε ποιόν!


Για παράδειγμα, ο κάθε φαρμακοποιός έπρεπε να ψάξει πολλές φορές ανάμεσα σε 150 φάρμακα για να βρει το φθηνότερο με βάση την δραστική του ουσία!


Έτσι, μπροστά στην πανωλεθρία το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να αναβάλει την εφαρμογή του μέτρου της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία για λίγες ημέρες.Στο μεταξύ ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης απαντά και στις καταγγελίες βουλευτών αλλά και άλλων παραγόντων του τομέα της υγείας οι οποίοι κάνουν λόγο για απόλυτη δυσλειτουργία του φορέα. Ο κ.Βουδούρης αφήνει αιχμές για προεκλογικά παιχνίδια.

Όπως σημειώνει: «Ο ΕΟΠΥΥ είναι ένας νεοσύστατος φορέας που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του. Επειδή τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε πολλούς να εξακοντίζουν κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση, πρέπει να επισημάνω ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν θα πρέπει να γίνεται στόχος προεκλογικών βολών, δεδομένου ότι αποτελεί μια εθνική προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των Ελλήνων ασφαλισμένων.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item