Μας πήραν χαμπάρι και οι ξένοι πως τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών είναι απλά προεκλογικά παιχνίδια

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας euobserver.com, ασχολείται με το πολυδιαφημισμένο θέμα της κράτησης των παράνομων μεταναστών. Το δη...

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας euobserver.com, ασχολείται με το πολυδιαφημισμένο θέμα της κράτησης των παράνομων μεταναστών.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε μήνυμα του υπουργού στο twitter: «με την Αμυγδαλέζα, αποδείξαμε πως μία κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να δουλέψει ακόμα και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές». Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι ο Έλληνας υπουργός έχει δηλώσει ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η κατασκευή ενός φράχτη ύψους 3 μέτρων και μήκους 12,5 χλμ στην περιοχή των συνόρων με την Τουρκία.

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα σχολιάζει ότι το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, αποτελεί θέμα της προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα, καθώς «η παρουσία τους στους δρόμους της χώρας αποτελεί έναν εύκολο στόχο για τα κόμματα της ακροδεξιάς».

Ειδικότερα, γίνεται αναφορά σε δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» στις 9 Απριλίου, η οποία έδειξε ότι περίπου το 90% των ερωτηθέντων θεωρούν τους μετανάστες ως υπεύθυνους για την άνοδο της εγκληματικότητας και της βίας στην Ελλάδα. «Ως αποτέλεσμα της τάσης αυτής της κοινής γνώμης, τα ποσοστά της ακροδεξιάς οργάνωσης της Χρυσής Αυγής παρουσιάζουν άνοδο», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item