Μετά την αποτυχία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα κρατήσει την καρέκλα του αρχηγού ο Βενιζέλος;;;

Χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ! Την πέφτουν όλοι στο Βενιζέλο για τις απανωτές γκάφες του  και  διαχωρίζουν τη θέση τους επειδή τρέμουν το εκλο...

Χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ! Την πέφτουν όλοι στο Βενιζέλο για τις απανωτές γκάφες του  και  διαχωρίζουν τη θέση τους επειδή τρέμουν το εκλογικό αποτέλεσμα.


Χθες την …έπεσε στο Βενιζέλο, ο υπουργός του Express Samina Χρήστος Παπουτσής,  «είναι αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να εκδηλώσουν προθυμία συμμετοχής σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά», είπε ο παρ’ ολίγον υποψήφιος πρόεδρος.


Σήμερα, τον άδειασε η υπουργός της …φωτυπίας  Αννα Διαμαντοπούλου, καλώντας τον να …αποχωρήσει. Να τι ακριβώς είπε η Αννούλα :«.. δεν συμφωνώ με την προσέγγιση ότι το ΠαΣοΚ μπορεί να κατεβεί στις εκλογές, μόνο ζητώντας συγγνώμη. Εάν θεωρεί ότι μόνο το συγγνώμη είναι αυτό που έχει να πει στον ελληνικό λαό, είναι καλύτερα να αποχωρήσει»!!!


Ο ΓΑΠ, ως γνωστόν, ..κρατιέται με το ζόρι να μην μιλήσει επειδή ο Βενιζέλος τον έχει ..εκθέσει σε όλα τα θέματα και δεν …αναγνωρίζει το έργο του.


Ο  άλλος δελφίνος,  ο «δεν υπάρχει σάλιο»,  Ανδρέας Λοβέρδος κάνει λευκή απεργία επειδή δεν έγινε… δεύτερο νούμερο.


Η νεολαία του ΠΑΣΟΚ απέχει σχεδόν συστηματικά από όλες τις εκδηλώσεις επειδή…διαφωνεί με τις επιλογές του.


Εμεινε ο Μπένι, με τη …στενότερη συνεργάτιδά του τη Φώφη!


Αντε  τώρα να δείς προκοπή με τη Φώφη!


Μέσα σ’ αυτό το κλίμα και αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις, θα μπορέσει ο Βαγγέλης να παραμείνει αρχηγός το βράδυ των εκλογών;


Εγώ δε θα το έβαζα το στοίχημα!!!


ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item