Αναβάλουν τις μειώσεις των συντάξεων για να μην χάσουν τους ψηφοφόρους τους!!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως μιλάμε για ορισμό της εξαθλίωσης του συστήματος που κάποιοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν! Μόνο...

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως μιλάμε για ορισμό της εξαθλίωσης του συστήματος που κάποιοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν!
Μόνο που δεν πρόκειται να το καταφέρουν τόσο εύκολα...Το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει και για αυτούς και τότε καλύτερα να καθαρίσετε τα τούνελ κάτω από την Βουλή γιατί δεν θα έχετε από που να ξεφύγετε!


Σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται στο να δώσουν παράταση μέχρι τον Ιούνιο για τις μειώσεις στις συντάξεις. Ο λόγος; Δεν μπορούν να υπολογίσουν τις νέες συντάξεις (!) και γι’ αυτό τον λόγο θα το καθυστερήσουν.


Φυσικά, η πραγματική αιτία είναι ότι δεν θέλουν να ανοίξουν το θέμα πριν τις εκλογές, αφού κυρίως στο ΠΑΣΟΚ (όπως φάνηκε από την ψηφοφορία για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ) οι ψηφοφόροι είναι κάποιας ηλικίας.


Δεν μπορεί λοιπόν, να ανοίξει θέμα με τους συνταξιούχους αυτή την στιγμή, αφού πρόκειται για τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους!


Φυσικά, όποτε και να κάνουν τις μειώσεις, το ζήτημα δεν αλλάζει, καθώς θα τα πάρουν αναδρομικά…

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item