Φοβούνται οι τραπεζίτες ότι δεν θα βγει σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές και δεν θα πάρουν άλλα λεφτά οι τράπεζες τους...

Φοβούνται λοιπόν οι κύριοι και θέλουν να βγει σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές γιατί πρέπει να πάρουν αποφάσεις για να δοθούν και άλλα...

Φοβούνται λοιπόν οι κύριοι και θέλουν να βγει σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές γιατί πρέπει να πάρουν αποφάσεις για να δοθούν και άλλα δισεκατομμύρια στις τράπεζες.
Οπότε δεν τους συμφέρει να βγει μια κυβέρνηση με μειωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καθώς δεν θα έχει την δύναμη και την ισχύ να επιβάλει η ίδια νέα μέτρα!


Θεωρούν δεδομένο το ότι θα προκύψει κυβέρνηση, με οποιαδήποτε μορφή, εκφράζουν όμως φόβους για το πόσο ισχυρή θα είναι αυτή και η κοινοβουλευτική της πλειοψηφία.


Τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρχει ακυβερνησία στις 7 Μαΐου εξέφρασε και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Απόστολος Ταμβακάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους την περασμένη Πέμπτη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν όλων των άλλων κινδύνων που κρύβει η ακυβερνησία, οι ξένοι επιθυμούν σταθερή κυβέρνηση και για ένα ακόμα λόγο: για το γεγονός πως πρέπει να ληφθούν άμεσα οι τελικές αποφάσεις για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. 


«Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα», δηλώνουν χαρακτηριστικά τα ίδια στελέχη, εκτιμώντας πως όσο νωρίτερα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά των τραπεζών, τόσο πιο γρήγορα θα ληφθούν οι αποφάσεις για συμμετοχή στις όποιες κινήσεις συγχωνεύσεων προκύψουν.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item