Ο Πετσάλνικος συνεχίζει το πασοκικό παραμύθι...

Καταλαβαίνετε λοιπόν με τι ανθρώπους(αν όχι ζώα) έχουμε να κάνουμε...Ακόμα περηφανεύονται για τις αποφάσεις που όλοι ξέρουμε πως δεν είχ...

Καταλαβαίνετε λοιπόν με τι ανθρώπους(αν όχι ζώα) έχουμε να κάνουμε...Ακόμα περηφανεύονται για τις αποφάσεις που όλοι ξέρουμε πως δεν είχαν κανένα αντίκρισμα!
Σάπιοι, δωσίλογοι και προδότες! Μόνο αυτό έχουμε να πούμε!


«Τα μνημόνια απέτρεψαν την κατάρρευση της χώρας» τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. 


«Πήραμε αποφάσεις που ήταν ακόμη και άδικες μέσα στην αγωνία μας για να μην καταρρεύσει η χώρα» τόνισε.
(Ναι, μέσα στην αγωνία σας να μην καταστραφεί η χώρα ήταν άθλιε! Σε πιστέψαμε...Πρόσεχε μην πάθεις καμία υπερκόπωση από την πολύ αγωνία για την σωτηρία της χώρας.)
Μάλιστα, για την περίφημη δήλωση Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν» ο κ. Πετσάλνικος σημείωσε ότι εννοούσε ότι λεφτά υπάρχουν στις σπατάλες του δημοσίου, στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά.


Για την πρωτοβουλία Παπανδρέου για δημοψήφισμα, δήλωσε ότι είχε πει στον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.


Ανέφερε επίσης ότι δεν επεδίωξε ο ίδιος την πρωθυπουργία, αλλά στην υποψηφιότητά του είχε συμφωνήσει και ο κ. Σαμαράς.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item